Адкрытае акцыянернае таварыства

Барысаўхлебпрам

Гісторыя

Дасягненні арганізацыі

Дыплом да гран-пры

Хлебапякарная вытворчасць у Расіі – 2022

Усерасійскі агляд якасці хлеба і хлебабулачных вырабаў
За захаванне традыцый беларускага хлебапячэння і высокую якасць хлеба і хлебабулачных вырабаў
Дыплом I ступені да залатога медаля

Хлебапякарная вытворчасць у Расіі – 2022

Усерасійскі агляд якасці хлеба і хлебабулачных вырабаў
Хлеб «Жытняе дзіва апетытны». Хлеб «Барок аматарскі». Хлеб «Барысаўскі жытні». Хлеб «Барысаўскі прэміум». Хлеб «Любамірскі пшанічны» папулярны. Хлеб «Баярскі на кефірнай заквасцы»
Дыплом II ступені да сярэбранага медаля

Хлебапякарная вытворчасць у Расіі – 2022

Усерасійскі агляд якасці хлеба і хлебабулачных вырабаў
Хлеб «Для пікніка новы». Хлеб «ХлебОК новы». Хлеб «Любамірскі пшанічны льняны»
Дыплом «Лепшы інавацыйны прадукт»

Прадэкспа – 2022

Міжнародная спецыялізаваная аптовая выстава-кірмаш
Хлеб «Барок аматарскі» - укараненне і асваенне тэхналогіі вытворчасці хлябоў жытнёва-пшанічных са зніжаным утрыманнем натрыю
Дыплом да гран-пры

Прадэкспа – 2022

Міжнародная спецыялізаваная аптовая выстава-кірмаш
Пляцёнка «Любімая з макам». Прысмакі мучныя «Баравічок». Хлябец «Геляноўскі» дыябетычны
Дыплом да залатога медаля

Прадэкспа – 2022

Міжнародная спецыялізаваная аптовая выстава-кірмаш
Хлеб «Барысаўскі прэміум». Хлеб «Барок аматарскі»
Дыплом да сярэбранага медаля

Прадэкспа – 2022

Міжнародная спецыялізаваная аптовая выстава-кірмаш
Хлябец «Хутарскі» з вотруб'ем новы. Прысмакі мучныя «Сочнік папулярны»
Дыплом да гран-пры III ступені

Смаката! – 2022

Рэспубліканскі агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Хлеб «Аўсяны + mix»
Дыплом да залатога медаля

Смаката! – 2022

Рэспубліканскі агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Хлеб «Барысаўскі прэміум». Хлеб «Грэцкі + mix». Хлеб «Барок аматарскі». Пірожнае «Чарнічны бум». Пірожнае «Шарыкі ў шакаладзе»
Дыплом да залатога медаля

Смаката - 2020

Агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Торт тварожны «Вяснушка» з ягадамі. Хлеб «Барысаўскі ляночак». Хлеб «Ізабільны». Хлеб пшанічны «Нежынскі». Хлеб «Любамірскі пшанічны льняны». Саладосць мучная «Шакаладны сюрпрыз»
Дыплом да Гран-пры

Смаката - 2020

Агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Торт «Барысаўчанка». Казінакі «Фларэнта» з вінаградам сушаным
Дыплом да бронзавага медаля

Міжнародны кулінарны кубак - 2019

Пернікі 2D «Мая мара» кандытара Арцёма Собаля
Дыплом да залатога медаля

Смаката - 2019

Агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Хлеб «Жытні хутарскі». Хлеб «Жыцькоўскі зерневы». Булачка «Кэрыёта». Торт «Ленінградскі». Торт са смятанным крэмам «Эліз»
Дыплом да сярэбранага медаля

Смаката - 2019

Агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Хлеб «Маладзецкі апетытны». Хлеб «Барысаўскі з кменам». Батон «Бярэзіна»
Дыплом да залатога медаля

Міжнародны чэмпіянат кандытарскага мастацтва

У намінацыі праца з шакаладу за кампазіцыю «Эра цмокаў»
Дыплом да залатога медаля

Смаката - 2018

Агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Хлеб «Барыслаўскі звычайны». Хлеб «Барадзінскі папулярны». Хлеб «Баярскі пікантны цёмны». Хлябец «Аўсяна-грэцкі». Вырабы пластовыя «Саната ягадная». Торт «Кіеўскі». Пірожнае заварное са смятанным крэмам «Эліз»
Дыплом да Гран-пры I ступені

Смаката - 2018

Агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Торт тварожны «Барысаўчанка». Хлеб «Любамірскі пшанічны збожжавы». Пернік «Барысаўскі сувенір» новы
Дыплом да залатога медаля

Смаката - 2017

Агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Хлеб «Маладзецкі» элітны. Хлеб «Любамірскі» пшанічны. Батон «Бярэзіна» асаблівы. Печыва аўсянае «Глорыя» з кунжутам. Торт «Касія»
Дыплом да сярэбранага медаля

Смаката - 2017

Агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Хлеб «Хутарскi» бездражджавы. Хлеб «Ізабільны». Торт са смятанным крэмам «Эліз»
2-е месца

Конкурс прафесійнага майстэрства пекараў хлебапякарнай прамысловасці

Рэспубліканская школа перадавога вопыту Кампазіцыя з цеста «Спадчына Беларусі»
Дыплом

Прадэкспа - 2016

22-я Міжнародная спецыялізаваная аптовая выстава-кірмаш
Актыўнае прасоўванне прадукцыі прадпрыемства на беларускі рынак
Дыплом да залатога медаля

Смаката - 2016

Рэспубліканскі агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Міжнародны хлебны салон г. Мінск 2016 г. Хлеб «Маладзецкі апетытны». Торт «Ленінградскі»
Дыплом да бронзавага медаля

Смаката - 2016

Рэспубліканскі агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
Міжнародны хлебны салон г. Мінск 2016 г. Хлеб «Пікнік бездражджавы». Пернікі «Дудзінкаўскія»
Дыплом да залатога медаля

Ласунак - 2015

Рэспубліканскі агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
11-ая Міжнародная спецыялізаваная выстава «Хлебная і кандытарская справа» Хлеб «Бярэзінскія матывы». Хлябец «Хутарскi» з вотруб'ем. Батон «Бярэзінскі» новы. Торт «Кіеўскі»
Дыплом да сярэбранага медаля

Ласунак - 2015

Рэспубліканскі агляд якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў
11-ая Міжнародная спецыялізаваная выстава «Хлебная і кандытарская справа» Хлеб «Барысаўскі» збожжавы. Печыва аўсянае «Славянскае» новае. Торт «Эўрыдыка»
Дыплом да Гран-пры

Традыцыі, якасць, інавацыі - 2020

Конкурс
Міжнародная спецыялізаваная аптовая выстава-кірмаш Пернік «Барысаўскі сувенір новы»
Залаты медаль

Міжнародны хлебны салон у Мінску

Міжнародны чэмпіянат кандытарскага мастацтва – 2016 Кампазіцыя «Па хвалях жывапісу» ў намінацыі Д6 Святочны торт
Гран-пры

Рэспубліканская школа перадавога вопыту - 2015

Конкурс прафесійнага майстэрства кандытараў хлебапякарнай прамысловасці ў г. Барысаў Кампазіцыя з шакаладу «Лясная німфа»
Дыплом

Прадэкспа - 2015

XXI Міжнародная спецыялізаваная аптовая выстава-кірмаш
Актыўнае прасоўванне прадукцыі прадпрыемства на беларускі рынак